Toygar Işıklı Çukur İçin Yaptığı Yeni Şarkısı Savaş Yeni Başlıyor'u Yayınladı!

Ay Yapım için yaptığı dizi müzikleri ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü müzisyen Toygar Işıklı, Twitter sayfasından yayınladığı paylaşımında Çukur için yaptığı yeni şarkısı Savaş Yeni Başlıyor'u yayınladı. 

 

Ay Yapım için yaptığı dizi müzikleri ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü müzisyen Toygar Işıklı, Twitter sayfasından yayınladığı paylaşımında Çukur için yaptığı yeni şarkısı Savaş Yeni Başlıyor'u yayınladı. Son dönemde dizilere yaptığı müziklerle gündemden hiç düşmeyen başarılı müzisyen Toygar Işıklı Show TV'nin fenomen dizisi Çukur için yaptığı son müzik Savaş Yeni Başlıyor'u Twitter sayfasından yayınladı. 

 

Başrollerini Aras Bulut İynemli, Necip Memili, Erkan Kolçak Köstendil, Perihan Savaş, Damla Sönmez, Hazal Subaşı, Rıza Kocaoğlu, Cihangir Ceylan gibi isimlerin paylaştığı Show TV'nin reyting rekortmeni dizisi Çukur için yaptığı yeni şarkısı Savaş Yeni Başlıyor'u Twitter sayfasından yayınlayan ünlü müzisyen, bu paylaşımı ile dizinin hayranları tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. 

 

İşte Toygar Işıklı'dan Savaş Yeni Başlıyor şarkısı;