The Irishman'in Son Fragmanı Yayınlandı!

Başrollerinde Robert De Niro, Al Pacino, Joe Pesci'nin oynadığı Netflix'in yeni filmi The Irishman'in son fragmanı yayınlandı. 

 

Başrollerinde Robert De Niro, Al Pacino, Joe Pesci'nin oynadığı Netflix'in yeni filmi The Irishman'in son fragmanı yayınlandı. Charles Brandt ve Steven Zaillian'ın senaryosunu yazdığı Martin Scorsese'in yönetmen koltuğunda oturduğu ülkemizde de 27 Kasım'da gösterime girecek olan The Irishman'in son fragmanı yayınlandı. 

 

Robert De Niro, Al Pacino ve Joe Pesci'nin rol aldığı Martin Scorsese imzalı THE IRISHMAN'de, 2. Dünya Savaşı sonrası Amerika'daki organize suç dünyası; gazi, dolandırıcı ve 20. yüzyılın en azılı isimlerinin yanında çalışmış bir mafya tetikçisi olan Frank Sheeran'ın gözünden anlatan filmin merakla beklenen son fragmanı yayınlandı. Onlarca yıllık bir süreci anlatan film, Amerikan tarihindeki çözülememiş en büyük gizemlerden biri olan efsanevi sendika patronu Jimmy Hoffa'nın ortadan kaybolma hikâyesini ele alırken, yayınlanan son fragman sosyal medyada Robert De Niro, Al Pacino, Martin Scorsese hayranları tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. 

 

İşte The Irishman'in yayınlanan son fragmanının detayları;