Toprak İle Fidan Ali Gülce Sefer Canbaz Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Toprak İle Fidan Ali Gülce Sefer Canbaz kimdir? Star TV'de yayınlanan Toprak ile Fidan dizisinde canlandırdığı Ali Gülce karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan oyuncu Sefer Canbaz ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Sefer Canbaz kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Toprak İle Fidan Ali Gülce Sefer Canbaz kimdir? Star TV'de yayınlanan Toprak ile Fidan dizisinde canlandırdığı Ali Gülce karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan oyuncu Sefer Canbaz ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Sefer Canbaz kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

toprak ile fidan ali gulce sefer canbaz kimdir nerelidir kac yasindadir

 

Toprak İle Fidan Ali Gülce Sefer Canbaz kimdir?

 

Sefer Canbaz kimdir? Sefer Canbaz 1998 yılında dünyaya gelmiştir. Günümüzde 24 yaşındadır. Yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir. Kariyerine Tümay Özokur menajerliğinde devam etmektedir. Hayvansever kişiliği ile tanınan oyuncu Sefer Canbaz’ın bir kedisi bulunmaktadır. Stili ile sosyal medyada beğeni toplamaktadır. Instagram’da sefercanbaz ismiyle paylaşımlarına devam eden Sefer Canbaz’ın bu mecrada 3343 takipçisi bulunmaktadır. Snowboard yapmayı sevmektedir. Daha önce Kırmızı Oda isimli dizide rol almıştır.