TİP Hatay Belediye Başkan Adayı Gökhan Zan'dan Lütfü Savaş'a Yanıt! 'Bu Hırs Ve Aç Gözlülüğü Görünce..!'

Türkiye İşçi Partisi Hatay Belediye Başkan Adayı Gökhan Zan sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda CHP'nin Hatay Belediye Başkan Adayı Lütfü Savaş'a yanıt verirken dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Türkiye İşçi Partisi Hatay Belediye Başkan Adayı Gökhan Zan sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda CHP'nin Hatay Belediye Başkan Adayı Lütfü Savaş'a yanıt verirken dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

TİP'in Hatay adayı Zan, kendisi ve Haluk Levent'e yönelik "Şarkı söylemekle, top oynamakla olmuyor" diyen Savaş'a yanıt verdi: Bu hırs ve açgözlülüğü görünce ne kadar doğru karar verdiğimizi anladım. CHP'nin en büyük tartışma konusu 'Hatay düğümü' dün gece yarısı çözüldü; adaylığı ilan edilen Lütfü Savaş, Hatay'da ilk mitingini aynı gün yaptı.

 

"Aday olmasaydım iktidar yüzde 65'le kazanırdı" diyen Savaş, TİP'in adayı Gökhan Zan ve şarkıcı Haluk Levent'e de isim vermeden yüklendi: "15 yıldır Hatay'da emanet bana teslim. Şimdi emaneti kime teslim edersiniz? Bu güven de parayla, şöhretle, şarkı söylemekle, top oynamakla olmuyor. Bu güven sizin hayattaki duruşunuzdur" dedi. 

 

'DEPREM SUÇLARINA BULAŞANLARA…'

 

Savaş'ın bu sözlerine TİP'in Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gökhan Zan'dan yanıt geldi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Zan şu ifadeleri kullandı: "Aday olduğum ilk günden beri çağrıda bulundum, gelin deprem suçlarına bulaşanlara kadim şehrimizi emanet etmeyelim dedim. Başından beri "fedakarlığa hazırım" dedim. Onlar hazır değilmiş.

 

Taş üstünde taş kalmamış bir kentin makam koltuğuna oturmak için bu hırs ve açgözlülüklerini görünce ne kadar doğru bir karar verdiğimizi anladım. Onlar rant için aday oldu, ben halk için aday oldum. Depremzedeler 31 Mart'ta AKP adayı ile AKP zihniyetindeki aday arasında seçim yapmaya mecbur kalmayacağı için mutluyum. Enkazdan kimlerin elini tutarak çıktıysak, Hatay'ı onlarla birlikte ayağa kaldıracağız. Son söz Hatay'ın. Haydi başlıyoruz! #Hatay #OylarTİPe #DeğişmekŞart"

 

tip hatay belediye baskan adayi gokhan zan dan lutfu savas a yanit