Timsah Saldırısından Canını Kurtardı Ama Bir Kolunu Kaybetti!

ABD’nin Florida eyaletindeki Leesburg kentindeki bir gölde bir balıkçı oltasına takılan iri bir balığı çekmeye çalışırken yaklaşık 3 metre büyüklüğündeki bir timsah su üstüne çıktı. Bir çok golf oyuncusu ve yoldan geçenler timsahın saldırısını dehşetle izlediler

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

Bir kadın hemen acil servisi aradı: “Gözümün önünde bir timsah bir adama saldırıyor. Golfçuler de oyunu bıraktılar…” İlk yardımı arayan kadının kocası olayı şöyle anlattı: “Adam kıyıdaydı. Yakaladığı balığı oltasından çıkarmaya çalışıyordu. Birden timsah karşısında belirdi, kolunu kaptı ve aralarında mücadele başladı.

 

Yine acil servisi arayan bir başka görgü tanığı da, telefonda “Kolunu kopardı, adamın artık kolu yok” diye haykırıyordu. Timsah sonunda balıkçıyı ve yakaladığı balığı bırakıp gölde kayboldu. Kolunu yitirmiş balıkçı göl boyunca inleyerek koşup duruyordu. İlk yardım ekipleri adamı helikopterle Orlando’daki bir hastaneye yetiştirdiler. Timsaha gelince, Florida’daki kurallar uyarınca öldürüldü. Kural şu: Bir timsah bir insana saldırırsa öldürülür!