Sabah Uyandığında Euromillions'tan 88 Milyon Euro Kazandığını Öğrenen Fransız 'Başlarım İşine' Dedi!

40’lı yaşlardaki bir Fransız Euromillions’da 88 milyon Euro’ya yakın ikramiye kazandı. Kazancını tahsil eder etmez, “Beni fizik olarak tüketti” dediği işini bıraktı.

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

Euromillions’da önemli tutarda ikramiye kazananların hepsinin aklını kurcalayan bir “Varoluş” sorusu bu: “Hayatta bundan sonra ne yapacağım?” Hele bir çok rakamlı ikramiye çek kendilerine uzatıldığında, soru daha da zorlu hale geliyor: “İşe devam mı etmeliyim?”, “Evi terkedip gitmeli miyim?”

 

16 Ocak çekilişinde büyük ikramiyeyi kazanan Fransız talihli sorularına biraz daha kolay yanıt bulabildi: “Kendisini beden olarak tüketen işinden ayrılacaktı.” 87 milyon 952 bin 585 Euro… Euromillions’da büyük ikramiyeyi kazanan üçüncü Fransız oldu adı elbette açıklanmayan talihli. İnsanın başını döndürecek bir servet. Uğurlu sayılarıyla ara-sıra loto oynuyordu ve bur gün bir şeyler kazanabileceğini umuyordu. Değil umudunun, hayallerinin bile ötesinde bir servet sahibi oldu.

 

Çekilişin ertesi günü, sabah kalktığında Euromillions’un sitesinden sonuçlara baktı ve turnayı gözünden vurduğunu anladı. İlk tepkisi: “İşe gitmeli miyim, gitmemeli miyim?” Sonunda, işyerine gidip istifasını verme seçeneğinde karar kıldı. Onu diğer kararları izledi: Bol bol seyahat edecek, yeni bir araç satın alacak ve yardım derneklerine bir miktar bağışta bulunacaktı.



Etiketler: