Tayfun Åženel MankenliÄŸin Ardından Koreograf Olarak Da Görev Yapmaya BaÅŸladı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan manken Tayfun Åženel mankenliÄŸin ardından koreograf olarak da görev almaya baÅŸladı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan manken Tayfun Åženel mankenliÄŸin ardından koreograf olarak da görev almaya baÅŸladı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan manken Tayfun Åženel mankenliÄŸin ardından koreograf olarak da görev almaya baÅŸladı. 

 

tayfun senel ile moda esintileri

 

Tayfun Åženel ile moda esintileri!

 

Podyumların baÅŸarılı mankeni Tayfur Åženel, artık koreograf olarak da defilelere imza atmaya baÅŸladı. Ecem Aka organizasyonuyla Erkan Kara ve Ceren Öztekinin iÅŸletmeciliÄŸini yaptığı Bodrum yalıkavak mevkiinde Yalinn Hotel de yapılan defileye hem manken hem de koreograf olarak katılan Tayfur Åženel her iki iÅŸiyle de beÄŸeni topladı.

 

tayfun senel ile moda esintileri

 

Miray GündoÄŸdu, Açelya Köse, Duygu Nar, Black Swan, SALÄ°HTARZ gibi modacı ve tasarımcıların ürünlerinin sergilendiÄŸi defilede 9 bayan 8 erkek manken podyumda boy gösterdi. Seçkin davetliler arasında Neslihan Yargıcı, Cemil Ä°pekçi, Fatih Ürek, Açelya Elmas, Bora Gencer gibi isimlerde yer alırken defile sonunda alınan alkış ve beÄŸeni Tayfur Åženel için büyük gurur oldu.

 

tayfun senel ile moda esintileri

 

Podyum dünyasının baÅŸarılı ismi Tayfur Åženel "Koreograflık benim için hep bir hedefti. Kendimde beni diÄŸer koreograflardan ayrı tutan bir özelliÄŸim olduÄŸunu fark ettim. Anında çözüm odaklı deÄŸiÅŸkenlik gösteren ve sürekli yeni koreografiler üreterek ilerleyebildiÄŸimi gördüm ve bunu artık profesyonelliÄŸe dönüÅŸtürmeye karar verdim. Tayfur Åženel ismini Türkiye'ninsel en iyi koreografı olarak duyurmak için bu yola çıktım" dedi. Ä°lk sınavını Ecem Aka organizasyonuyla Bodrum'da seçkin davetliler önünde veren Tayfur Åženel, bana güvenip inananları mahcup etmedim, buda benim gururum vurgusunu yaptı.



Etiketler: