Tarkan Tevetoğlu'ndan Dikkat Çeken Enes Kara Açıklaması! Neler Söyledi?

Megastar Tarkan Tevetoğlu Enes Kara'nın intiharı için neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı açıklamalarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü sanatçı Tarkan Tevetoğlu, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada Enes Kara'nın intiharı için dikkat çeken ifadeler kullandı. Peki Megastar Tarkan Tevetoğlu Enes Kara'nın intiharı için neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Megastar Tarkan Tevetoğlu Enes Kara'nın intiharı için neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı açıklamalarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü sanatçı Tarkan Tevetoğlu, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada Enes Kara'nın intiharı için dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sanatçı Tarkan Tevetoğlu, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada Enes Kara'nın intiharı için dikkat çeken ifadeler kullandı. Peki Megastar Tarkan Tevetoğlu Enes Kara'nın intiharı için neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Megastar Tarkan Tevetoğlu Enes Kara'nın intiharı için neler söyledi?

 

Sosyal medyada yaptığı açıklamalarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü sanatçı Tarkan Tevetoğlu, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada Enes Kara'nın intiharı için dikkat çeken ifadeler kullandı. Twitter sayfasından yaptığı yazılı açıklamada Enes Kara'nın intiharı için "Enes Kara'nın intihara sürüklenip hayatına son vermesine ne kadar üzüldüğümü anlatamam. Ne yazık ki Enes Kara'nın durumunda olup korku içinde, baskı altında yaşayan, yaşam sevincini ve umudunu kaybetmiş, çaresiz binlerce genç var ülkemizde. Ey Analar babalar! İş işten geçmeden çozuklarımızın duygu ve düşüncelerine hassasiyetle, sevgiyle kulaj verin, koşulsuzca yanlarında olun. Özgür iradelerine, istek ve seçimlerine sayfgı duyun. Önceliğimiz onların mutluluğu olmalıdır.  Yaşadıkları hayat onların hayatıdır. Çocuklarınız ne sizin malınızdır ne de size aittir. Onlar, biz ana babaların vesilesiyle dünyaya gelmiş, özgür ruhlardır. Çocuklarımızın ışığını söndürmek yerine bırakın o ışıkla aydınlatsınlar yüreklerimizi. Unutmayınız ki asli göreviniz çocuklarınızı korumak ve kollamaktır. Bağnaz ve yobaz zihniyetlerin sömürülerine hizmet ettrimek değildir" ifadelerini kullandı. 

 

İşte o açıklama;

 

tarkan tevetoglu ndan enes kara nin intihari icin dikkat ceken aciklama

 

 



Etiketler: