Fırat Tanış İzzet Yıldızhan'ın Külot Söylemine Dikkat Çeken Yorumda Bulundu!

Fırat Tanış İzzet Yıldızhan'ın külot ile sahneye çıkmasınlar açıklaması için ne dedi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Fırat Tanış, Twittter sayfasından yaptığı paylaşımda İzzet Yıldızhan'ın külotla sahneye çıkmasınlar açıklaması için yorumda bulundu. Peki Fırat Tanış İzzet Yıldızhan'ın külot ile sahneye çıkmasınlar açıklaması için ne dedi? Cevaplar haberimizde..

 

Fırat Tanış İzzet Yıldızhan'ın külot ile sahneye çıkmasınlar açıklaması için ne dedi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Fırat Tanış, Twittter sayfasından yaptığı paylaşımda İzzet Yıldızhan'ın külotla sahneye çıkmasınlar açıklaması için yorumda bulundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Fırat Tanış, Twittter sayfasından yaptığı paylaşımda İzzet Yıldızhan'ın külotla sahneye çıkmasınlar açıklaması için yorumda bulundu. Peki Fırat Tanış İzzet Yıldızhan'ın külot ile sahneye çıkmasınlar açıklaması için ne dedi? Cevaplar haberimizde..

 

firat tanis tan dikkat ceken izzet yildizhan yorumu

 

Fırat Tanış İzzet Yıldızhan'ın külot ile sahneye çıkmasınlar açıklaması için ne dedi? 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Fırat Tanış, Twittter sayfasından yaptığı paylaşımda İzzet Yıldızhan'ın külotla sahneye çıkmasınlar açıklaması için yorumda bulundu. Twitter sayfasından yaptığı açıklamada İzzet Yıldızhan'ın külotla sahneye çıkmasınlar açıklaması için "Çılgın ya yemin ederim çılgın" ifadelerini kullanan ünlü oyuncu sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o açıklama,