Tanımadığı Bir Kişinin Cep Telefonunu Çaldı! Kurcalayınca Dehşete Kapıldı!

Alaska’da 30 Eylül 2019’da, sokakta yatıp kalkan bir kadın, Güney Afrika kökenli 52 yaşındaki Brian Smith adlı birinin yatıp kalktığı kamyonuna girdi ve cep telefonunu çaldı.

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

Telefonu kurcalayınca insanın içinin kaldıramayacağı görüntülerle karşılaştı. Kathleen Henry adlı kadının Anchorage’daki Marriott Hotel’in 323 no’lu odasında vahşice öldürülmesinin görsel kanıtları vardı. Evsiz-barksız kadın toplam 39 fotoğraf ve 12 video içeren cep telefonunu savcılığa teslim etti.

 

Bu izlemesi bile insanı fena eden görüntüler jüriye sunuldu. Savcı, “Sanığın Kathleen Henry’yi nasıl boğarak öldürdüğünü, boğazını ayaklarıyla ezdiğini, karnının üstünde yürüdüğünü gördünüz.” Güney Afrika aksanlı sanık, kurbanını öldürürken, “Bak yaşıyorsun, bak ölüyorsun, bak yaşıyorsun, bak ölüyorsun” diye bağırıyordu.

 

30 yaşındaki Amerikalı kadının cesedinden geriye kalanlar 2 Ekim 2019’da demiryolu işçileri tarafından bulundu. Smith ifadesi sırasında soruşturmacılara “Evinize dönmek için aceleniz var mı” diye sordu, sonra ikinci cinayetini itiraf etti. Anlattığına göre, 52 yaşındaki Veronica Abouchuk adlı kadını karısının olmadığı bir sırada evine götürmüştü. Sonra duş almayı reddettiği için kafasına sıktığı tek kurşunla öldürmüştü.

 

İki cinayetin de nedeni esrarını koruyor. Ancak jüri, iki cinayet için de onu suçlu buldu. Kararda şöyle denildi: “Brian Smith’in bu iki cinayeti adından söz ettirmek için mi, ölümünden sonra unutulmamak için mi, bir öfke krizi sonucu mu, dostlarına farklı bir insan olduğunu göstermek için mi işlediğini hiçbir zaman öğrenemeyeceğiz. “

 

Karar önümüzdeki haftalarda açıklanacak.