Talat Bulut'tan Korona Virüsü Üzerinden Hollywood'a İlginç Gönderme!

Sosyal medyada yaptığı ilginç paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Talat Bulut, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda korona virüsü üzerinden göndermede bulunurken Türk sinemasındaki sıkıntıyı bulduğunu sorunun Türkiye'nin dışa açılmasını istemediklerinden kaynaklandığını belirtti. 

 

Sosyal medyada yaptığı ilginç paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Talat Bulut, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda korona virüsü üzerinden göndermede bulunurken Türk sinemasındaki sıkıntıyı bulduğunu sorunun Türkiye'nin dışa açılmasını istemediklerinden kaynaklandığını belirtti. Son dönemde yaptığı ilginç sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Talat Bulut, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda korona virüsü üzerinden göndermede bulunurken Türk sinemasındaki sıkıntıyı bulduğunu sorunun Türkiye'nin dışa açılmasını istemediklerinden kaynaklandığını belirtti. 

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda "Küçük bir virüs geldi dünyada hayatı altüst etti. Ben de evde oturuyorum. Bu arada çok fazla sinema izliyorum kitap okuyorum. Bir çok şey öğrendim. Hepsi bilimsel. Türk sinemasındaki sıkıntıyı buldum. Sıkıntı Hollywood sineması. Avrupa sineması da var. Çin de var. Bunlar bizim dışarıya açılmamızı istemiyorlar." ifadelerini kullanırken bu paylaşımıyla sosyal medyada takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşım;