Gülşen Bubikoğlu Ekranlara Geri Dönecek Mi?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan Yeşilçam'ın duayen isimlerinden Gülşen Bubikoğlu bir takipçisinin sorusu üzerine ekranlara dönüp dönmeyeceği konusuna açıklık getirdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan Yeşilçam'ın duayen isimlerinden Gülşen Bubikoğlu bir takipçisinin sorusu üzerine ekranlara dönüp dönmeyeceği konusuna açıklık getirdi. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Gülşen Bubikoğlu bir takipçisinin sorusu üzerine ekranlara dönüp dönmeyeceği konusuna açıklık getirdi. 

 

Gülşen Bubikoğlu, sosyal medya hesabından bir takipçisinin, "Ekranlara dönmeyi düşünmüyor musunuz?" sorusuna yanıt verdi. Bubikoğlu yaptığı açıklamada “Vaktimi kızım Zeynep'ten olan torunum Mavi ile geçiriyorum genellikle. Bana büyük enerji veriyor. Hayata bağlıyor. Çok neşeli, kaliteli anlar yaşıyoruz. Dizilerden ise sağ olsun teklifler gelmeye devam ediyor. Ama bazı şeyler geçmişte kaldı. O çalışma temposunu asla kaldıramam. Ekrana dönmeyi düşünmüyorum.” ifadelerini kullandı.