Talat Bulut Oyuncuların Bölüm Başı Kazançlarının Gündem Olmasına İsyan Etti!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Talat Bulut, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansırken, sürekli oyuncuların bölüm başı kazançlarının tartışılmasına isyan etti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Talat Bulut, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansırken, sürekli oyuncuların bölüm başı kazançlarının tartışılmasına isyan etti. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Talat Bulut, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansırken, sürekli oyuncuların bölüm başı kazançlarının tartışılmasına isyan etti. 

 

Son olarak 'Yasak Elma' dizisinde rol alan Talat Bulut, Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Alışveriş turuna çıkan usta isim, Türkiye'de sürekli oyuncuların kazandığı bölüm başı ücretlerin gündeme getirilmesine tepki gösterdi. Bulut, ülkemizdeki oyuncuların, Amerika'ya kıyasla daha düşük oyunculuk ücretleri aldığını söyledi. Uzun süredir ekranlardan uzak olan Talat Bulut, önceki gün alışveriş turuna çıktığı Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Ünlü isim, Türkiye'de sürekli oyuncuların kazandığı bölüm başı ücretlerin gündeme getirilmesine tepki gösterdi.

 

talat bulut oyuncu ucretlerinin gundem olmasina isyan etti

 

"SEN Mİ ÖLÇECEKSİN O İNSANLARIN FİYATINI?" 

 

Muhabirlerle laflayan Bulut, konuyla ilgili; "Bugüne kadar ne fiyat verdiler ki? Hiç haddi olmayan insanlar "Bir oyuncu bu kadar alıyormuş"  diyorlar. Sana ne abi ya. Sen oturduğun yerden program yapıyorsun ve bunu tartışmaya açıyorsun. Sen mi ölçeceksin o insanların fiyatını?" dedi. Oyuncu, sözlerine; "Şöyle düşünün: Türkiye'de iyi bir aktörün muadili Amerika'da bölüm başına bir buçuk milyon dolar alıyor. Sen burada 100 bin- 200 bin TL almışsın çok mu? Neye göre sen karar veriyorsun? Aktörlükten anlamazsan, oyuncunun değerinden anlamazsın. Sen ancak o insanlara çamur atarsın" diye devam etti.

 

YEŞİLÇAM İTİRAFI!

 

Türkiye koşullarında iyi bir aktörün emeğinin karşılığını istemesi gerektiğini anlatan Talat Bulut, Yeşilçam döneminde birçok işten para almadan oynadığını da itiraf etti. "Türkiye koşullarında iyi bir aktörün emeğinin karşılığı neyse onu isteyeceksin" diyen usta oyuncu, Yeşilçam döneminde para kazanamadığını ve şimdiki oyuncuların çok şanslı olduğunu savundu.