İsmail Hacıoğlu Yemin İle Birlikte Herşey İyi Ki Oldu Dedi!

Mahkum dizisinde canlandırdığı Savaş ve Barış karakterleriyle ve oyunculuğuyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu İsmail Hacıoğlu, Retouch Mag dergisine yaptığı açıklamalarda dikkat çeken ifadeler kullandı. Peki İsmail Hacıoğlu neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Mahkum dizisinde canlandırdığı Savaş ve Barış karakterleriyle ve oyunculuğuyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu İsmail Hacıoğlu, Retouch Mag dergisine yaptığı açıklamalarda dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu İsmail Hacıoğlu, Retouch Mag dergisine yaptığı açıklamalarda dikkat çeken ifadeler kullandı. Peki İsmail Hacıoğlu neler söyledi? Cevaplar haberimizde.. 

 

Yemin doğduktan sonra herşey iyi ki oldu!

 

Retouch Mag dergisine konuşan İsmail Hacıoğlu kız babası olduktan sonra fazla duyarlı bir adam haline geldiğini söyledi. Temmuz 2020’de boşandığı Duygu Kumarki’den Yemin adında bir kızı olan oyuncu “Günlük hayatınızda kafanızı çevirip gidebileceğiniz herhangi ufacık bir olayda bile kafamı çeviremez hale geldim. Empati kurmak bir noktadan sonra yorar hale geldi” dedi. Hacıoğlu “Çok ‘keşke’m vardı. Ama Yemin doğduktan sonra her şey ‘iyi ki’ oldu. Hayatımdaki herkesi temize çıkardı” dedi. İsmail Hacıoğlu şu anda Mahkum dizisinde hem Savaş hem de Barış karakterine hayat veriyor ve oyunculuğuyla izleyenleri hayrete düşürüyor.

 

ismail hacioglu yemin dogduktan sonra hersey iyi ki oldu