Tabuta Yaklaşıp Elveda Kardeşim Dedi Kardeşi Tabutun İçinde Yoktu!

Amerikalı bir kadın kız kardeşinin cenaza töreninde gerçek dışı diyebileceğimiz bir sahne yaşadı.

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

Anlatalım:

 

Mississippi eyaletinin Jackson kentinde yaşayan Georgia Robinson, kızkardeşi Mary Jean’ı kaybetti. Cenazenin defnedileceği gün, içinde ağır bir acıyla kiliseye gitti. Tören başlamadan önce Georgia ve ailesi cenazenin bulunduğu kiliseye girdi, dua etti, sonra tabuta doğru yöneldi.

 

Sonrasını Georgia Robinson anlatıyor:

 

“Tabuta yürürken bu işte bir terslik var duygusuna kapıldım. Duygularım beni yanıltmadı. Tabutta yatan kızkardeşim değildi. Cenaze Mary Jean’ın ailesinin son yolculuk için hazırladığı mücevherleri ve elbiseleri taşıyordu ama tabuttaki kişi başka biriydi.

 

İyi ki tören boyunca tabutun kapağının açık olmasını istemişim. Yoksa kızkardeşim yerine bir başkasını defnedecektik. “

 

Dehşete kapılan Mary Jean’ın ailesi, defin ve cenaze hizmetleri sağlayan şirketten hesap sordu. Şirket yetkilileri haşin davrandı ve inanılmaz bir talepte bulundu: “Eh, madem tabuttaki sizin yakınınız değil, o zaman yakınınızın cenaze töreni için ikinci kez fatura ödeyeceksiniz!

 

Israrlı girişimlerimizin sonunda şirket biraz yumuşadı. Tabuttaki cenazeden hiçbir şeyin Mary Jean’a aktarılmamasını istedik. Mary Jean için yeniden giysiler aldık.Ama yine de cenaze şirketi tabuttaki cenazenin kulağından küpeleri çıkarıp bizim ölümüze taktı.”

 

Georgia Robinson, cenazelerin karıştırılığı bu olaydan sonra hala kendine gelemedi.