Survivor Yasin Obuz Elenmesinin Ardından İlk Paylaşımını Yaptı! Ne Dedi?

Survivor 2022 All Star'da erken vedasıyla herkesi üzen ünlü TV yıldızı Yasin Obuz, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda elenmesinin ardından düşüncelerini takipçileriyle paylaştı. 

 

Survivor 2022 All Star'da erken vedasıyla herkesi üzen ünlü TV yıldızı Yasin Obuz, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda elenmesinin ardından düşüncelerini takipçileriyle paylaştı. TV8'de yayınlanan Survivor All Star 2022'de geçtiğimiz hafta yarışmaya veda eden isimlerden Yasin Obuz, Türkiye'ye dönmesinin ardından sosyal medya sayfasından yaptığı ilk paylaşımda elenmesiyle ilgili düşüncelerini takipçileriyle paylaştı. 

 

Karektersizce orada birgün fazla kalmaktansa, Karekterlice veda ettim!

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda elenmesinin ardından ilk açıklamasını yapan Obuz "Ey benim güzel kalpli sevenlerim, umarım sizlere layık biri olarak Survivor hayatıma devam etmişimdir.. çok yaraladılar, yaralamaya çalıştılar, türlü türlü iftiralara mobinglere maruz kaldım malesef.. ama asla hakkı, adaleti savunmaktan vazgeçmedim, Kimseye de eyvallahım olmadı... Karektersizce orada birgün fazla kalmaktansa, Karekterlice veda ettim. Boyun eğmedim, O kadar çok şey zoruma gittiki, ağlamaktan başka çarem olmadığı zamanlarda ağladım,Hayatım boyunca ağlamadım kadar ağladım... bir insana ancak bu kadar tuzak kurulup kötü gösterilmeye çalışılır ama hepsinin üstesinden anlımın akıyla çıktım, çünkü doğru bildiğim yoldan asla şaşmadım... varsın şampiyon olmayayım, varsın survivorda kalmayayım, varsın onlar kazandık sansınlar ama unutmasınlar Aslan gibi dimdik karşılarında durdum bana karşı olan HERKES’in... Mesele Şampiyon mu olmaktı? Hayır. Mesele gönülleri kazanmaktı.. işte bu bana yeter. Başım dik anlım ak çok şükür... içimde ki tek yaram sevdiğim bi kaç kişiyi yalnız bıraktım orada, beni ayırdılar kardeşlerimden. Sizler yalnız bırakmayın onları.. ben yandım onlar yanmasın sahip çıkın sevdiklerinize... Herşey için çok çok teşekkürler. Sizleri çok seviyorum" ifadelerini kullandı. 

 

İşte o paylaşım;

 

yasin obuz elenmesinin ardindan ilk paylasimini yapti