Elif Gören Sağlık Durumu Hakkında Bilgi Verdi! Sakatlığı Ne Durumda?

Elif Gören'in sağlık durumu nasıl? Survivor 2022 All Star'dan sağlık sorunları nedeniyle diskalifiye olan ünlü sporcu Elif Gören, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda sağlık durumu hakkında bilgi verdi. 

 

Elif Gören'in sağlık durumu nasıl? Survivor 2022 All Star'dan sağlık sorunları nedeniyle diskalifiye olan ünlü sporcu Elif Gören, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ve Survivor 2022 All Star'dan sağlık sorunları nedeniyle diskalifiye olan ünlü sporcu Elif Gören, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda sağlık durumu hakkında bilgi verdi. 

 

Tedavi sürecime devam ediyoruz!

 

Survivor 2022 All Star'dan sağlık sorunları nedeniyle diskalifiye olan ünlü sporcu Elif Gören, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Twitter sayfasından yaptığı açıklamada "Nazik ilgi ve alakanıza teşekkür eeerim hocam. Tedavi sürecime devam ediyoruz . Güzel ve içten mesajlarınız için herkese cok teşekkür ediyorum." ifadelerini kullanan Gören sosyal medyada yoğun destek gördü. 

 

İşte o paylaşım;

 

survivor elif goren saglik durumu hakkinda bilgi verdi