Survivor 2023 Yarışmacıları Deprem Sonrası Ne Yaptılar? Ne Yapıyorlar? Diman Arcana Açıkladı!

Survivor 2023 yarışmacıları 2 haftadır ne yaptılar? Ne yapıyorlar? Adada kalmaya devam mı ediyorlar? TV8'de yayınlanan Survivor 2023 yarışması 7.7 ve 7.6'lık depremlerle sarsılan 11 ilimizdeki çalışmalar nedeniyle 2 haftadır yayınlanmazken, bu esnada Survivor 2023 yarışmacılarının Dominik Cumhuriyeti'nde ne yaptıkları merak konusu oldu. Peki Survivor 2023 yarışmacıları 2 haftadır ne yaptılar? Ne yapıyorlar? Adada kalmaya devam mı ediyorlar? Cevaplar haberimizde..

 

Survivor 2023 yarışmacıları 2 haftadır ne yaptılar? Ne yapıyorlar? Adada kalmaya devam mı ediyorlar? TV8'de yayınlanan Survivor 2023 yarışması 7.7 ve 7.6'lık depremlerle sarsılan 11 ilimizdeki çalışmalar nedeniyle 2 haftadır yayınlanmazken, bu esnada Survivor 2023 yarışmacılarının Dominik Cumhuriyeti'nde ne yaptıkları merak konusu oldu. Peki Survivor 2023 yarışmacıları 2 haftadır ne yaptılar? Ne yapıyorlar? Adada kalmaya devam mı ediyorlar? Cevaplar haberimizde.. 

 

Survivor 2023 yarışmacıları 2 haftadır ne yaptılar? Ne yapıyorlar? Adada kalmaya devam mı ediyorlar? 

 

Diman Arcana'nın aktardığı habere göre, Survivor 2023 yarışmacılarına ne oldu? 15 Ocak’ta yayın hayatına başlayan ve yayının üçüncü haftasındayken Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşip 10 şehrimizi doğrudan etkileyen deprem felaketi sebebiyle ekranlarda haberler haricinde herhangi bir yapımın yer almaması dolayısıyla iki haftadır ekranlardan uzak kalan Survivor 2023 yarışmacılarının şu anda Dominik Cumhuriyeti’nde ne yaptıkları da merak konusu oldu. Deprem felaketinden sonra ekranlarda yayının durması sebebiyle yarışmanın çekimlerinin de yaklaşık 13 gündür yapılmadığı ve Survivor 2023 yarışmacılarının da bu esnada Dominik’te bir otelde konakladıklarını öğrendik.. Yarışmanın çekimlerine ise ekranlardaki yayın akışları düzene döndüğünde yeniden başlanması beklenirken bazı isimlerin de yarışma kadrosundan bu süreçte kendi isteğiyle ayrılması bekleniyor. 

 

İşte o paylaşım;

 

survivor 2023 yarismacilari deprem icin verilen yayin arasinda neler yapiyorlar