Suna Yıldızoğlu'ndan Ekrem İmamoğlu'nun Vız Gelir Tırs Gider Sözleriyle İlgili Yorum!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı projelerde gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Suna Yıldızoğlu, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun "Vız gelir tırs gider" sözleriyle ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı projelerde gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Suna Yıldızoğlu, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun "Vız gelir tırs gider" sözleriyle ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Suna Yıldızoğlu, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun "Vız gelir tırs gider" sözleriyle ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu. 

 

İsmail Saymaz ve Özlem Gürses varken Nagehan ve Ertuğrul'un assolistler gibi önde olması da çabası!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı projelerde gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Suna Yıldızoğlu, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun "Vız gelir tırs gider" sözleriyle ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Ekrem beyin söylediklerini düşünüyorum.. anlıyorum.....ama fotoğrafa baktıkça kafamda yılan ve yalan dolu bir resim görüyorum. İsmail Saymaz ve Özlem Gürses varken Nagehan ve Ertuğrul'un assolistler gibi önde olması da çabası. İsmail bey ve Özlem hanım tabii ki fotoğrafta. Ama öbür ikisi VİP konumda oturuyor!" ifadelerini kullanan Yıldızoğlu sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

suna yildizoglu ndan ekrem imamoglu nun viz gelir tirs gider sozleri ile ilgili dikkat ceken yorum

 

suna yildizoglu ndan ekrem imamoglu nun viz gelir tirs gider sozleri ile ilgili dikkat ceken yorum