Süleyman Hurma'dan Andrea Pirlo Açıklaması! Ne Dedi?

Son dönemde yaptığı transferlerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren VaVaCars Fatih Karagümrük başkanı Süleyman Hurma yaptığı açıklamada takımın başına getirdikleri İtalyan teknik direktör Andrea Pirlo ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. 

 

Son dönemde yaptığı transferlerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren VaVaCars Fatih Karagümrük başkanı Süleyman Hurma yaptığı açıklamada takımın başına getirdikleri İtalyan teknik direktör Andrea Pirlo ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Son dönemde yaptığı transferlerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren VaVaCars Fatih Karagümrük başkanı Süleyman Hurma yaptığı açıklamada takımın başına getirdikleri İtalyan teknik direktör Andrea Pirlo ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.  

 

Hürriyet gazetesinin haberine göre; VavaCars Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurman, Andrea Pirlo'nun takımın başına geçmesi ve kulübün henüz stadının bulunmamasına ilişkin konuştu. Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Vavacars Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurman, Andrea Pirlo'nun takımın başına geçmesi ve kulübün henüz stadının bulunmamasına ilişkin açıklamalarda bulundu.

 

Süleyman Hurma'nın açıklamaları şu şekilde:

 

Kulüp olarak ciddi handikaplarımız var transfer yaparken karşılaştığımız. Günün sonunda insan üstün kalır. Biz de insana yatırım yapıyoruz. Pirlo da ülkemizin ve kulübümüzün yatırımı açısından önemli bir adım oldu. Dünya basınında ismimizi duyurduk. 1926'da kurulan bir kulüp olarak stadımız yok. Herkese verilenin bize de verilmesini istiyoruz. Devletimizle kavga edecek halimiz yok. Herkese yapılan gibi bize de tesis ve stat için bir yer verilmesini istiyoruz. Verilmezse bu kulübü bu seviyede çok uzun süre tutamayız.

 

Euro ile transfer yapmak çok zor. Bundesliga ve Premier Lig'den oyuncu almak çok zor. İtalya Ligi'nin Süper Lig'e benzerliği var. Biz de İtalya pazarını yakından inceliyoruz. Gelen oyuncular da iyi iş yapıyor. Pirlo'ya kulübün tüm durumunu açıkça anlattık. Stat, tesis, transfer... İyi işler yapmaya çalışacağız. Avrupa kupalarına oynayan bir takım olacak. Sezon sonunda durumu göreceğiz.