Süleyman Çakır Fenomen Bir Adamdı!

TRT2’de yayınlanan “Film Gibi Hayatlar” programına katılan Oktay Kaynarca Hülya Koçyiğit’in sorularını yanıtlarken “Kurtlar Vadisi” dizisinde canlandırdığı “Süleyman Çakır” karakteri için “Fenomen bir adamdı” ifadelerini kullandı.

 

TRT2’de yayınlanan “Film Gibi Hayatlar” programına katılan Oktay Kaynarca Hülya Koçyiğit’in sorularını yanıtlarken “Kurtlar Vadisi” dizisinde canlandırdığı “Süleyman Çakır” karakteri için “Fenomen bir adamdı” ifadelerini kullandı. Ünlü oyuncu Süleyman Çakır için “Fenomen bir adamdı. Televizyon tarihinde cesaretle yazılmış ve oynanmış rollerin ilklerinden biriydi. Çakır’ın diziye veda sürecini kaleme alsam kitap olur. Hâlâ ölüm yıldönümünde ‘Saygıyla anıyoruz’ mesajları geliyor. Gıyabında cenaze namazları kılınması, mezar taşları yapılması, saygı duruşları... Dünyada ilk örnek. Çok enteresan.” ifadelerini kullanırken, diziden sonradan ayrılmasıyla ilgili olarak “Hikayesi oraya kadardı, baştan da belliydi ne olacağı. Benim için de iyi oldu aslında çok daha fazla devam etseydi o çerçeve içinde kalacaktı ve tekrara dönecekti. Sonraki yolculukta benim için çok kıymetliydi, farklı denemelerim oldu, komedi, sunuculuk gibi” ifadelerini kullandı.

 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisiyle ilgili de konuşan ünlü oyuncu “Şimdi oynadığım 'Hızır Çakırbeyli' karakteri bence daha keyiflisi, daha olgunu, plan yapanı ve hayatın her köşesini hesap etmeye çalışan bir adam. Ben rolümü çok seviyorum, çok güzel bir senaryo.” ifadelerini kullandı.



Etiketler: