Fenomen Gelin Adayı İddiaları Reddetti!

Katıldığı evlilik programıyla ünlenen fenomen gelin adayı Hanife Gürdal, birlikte olduğu Kemal Ayvaz ile evlenirken, ailesinin nikah törenine gelmedikleri iddialarına yanıt verdi. 

 

Katıldığı evlilik programıyla ünlenen fenomen gelin adayı Hanife Gürdal, birlikte olduğu Kemal Ayvaz ile evlenirken, ailesinin nikah törenine gelmedikleri iddialarına yanıt verdi. Katıldığı evlilik programıyla adından söz ettirmeye başlayan ünlü fenomen gelin adayı Hanife Gürdal, geçtiğimiz günlerde bir süredir birlikte olduğu Kemal Ayvaz ile nikah masasına oturmuştu. Ani bir kararla evlenen fenomen gelin adayına ailesinin onay vermediği o yüzden nikah törenine gelmedikleri konuşuluyordu. 

 

Sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımla iddialara yanıt veren fenomen gelin adayı Gürdal, "2019'u aşkla uğurluyorum. Hepinize sağlık, mutluluk, huzur ve birlik diliyorum. Sevmeyi bildiğiniz, sevilmeyi hak ettiğiniz bir 2020 diliyorum. Biraz geçmişten, en çokta yakın geçmişten çok sorduğunuz soruların cevabını verdim. Kaydırarak bakabilirsiniz." ifadelerini kullanırken, iddiaları böylelikle yanıtlamış oldu. 

 

Gürdal'ın hamile olduğu için nikahın bu kadar hızlı olduğu iddia edilmişti. Bu iddiaları da yalanlayan Gürdal, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından eşiyle bir video paylaşarak "Kemal hamile" ifadelerini kullanmıştı. Öte yandan katıldığı evlilik programı sayesinde Türkiye genelinde tanınan ve geçtiğimiz günlerde başını açan gelin adayı, bir dönem yeni işiyle gündem olmuştu. Gürdal, Torbalı'daki bir akaryakıt istasyonunda pompa görevlisi olarak çalışmaya başlamıştı.

 

İşte o paylaşım; 

 

 

 

Not: Fotoğraflar Hanife Gürdal'ın Instagram sayfasından alınmıştır.