Spice Girls Tam Kadro Buluştu! Yeni Proje Üstünde Çalışıyorlar!

1990’lı yılların ünlü grubu Spice Girls’ün hayranlarına müjde: Baby, Posh, Sporty, Scary Spice ve Ginger Spice yeni bir proje için yıllar sonra biraraya geldiler. 2023’ün son günlerinde kısaca “Mel B.” Diye bilinen Melanie Brown’ın yaptığı bir açıklama dikkatlerden kaçtı. Oysa açıklama bir “Bomba” içeriyordu:

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

(Not: Mel B ya da Melanie B olarak da bilinen Melanie Janine Brown, bir İngiliz televizyon karakteri, şarkıcısı ve aktristi. Brown, 1990'larda, dünya genelinde 85 milyondan fazla kayıtla tüm zamanların en çok satan kadın grubu Spice Girls'ün Scary Spice takma adını kullanan üyesi olarak öne çıktı.)

 

Spice Girl’ün 5 üyesinden biri olan 48 yaşındaki Scary Spice, bu açıklamasında “Grup olarak büyük bir proje üstünde çalışıyoruz. 2024 ortalarına doğru açıklayacağız. Şimdilik daha fazla bir şey söyleyemem. Ama 5’imiz de biraraya geldik ve bu gerekten heyecan verici” dedi.

 

Haber gerçekten şaşırtıcı. Çünkü Emma Bunton (Baby Spice), Victoria Beckham (Posh Spice), Melanie Chrisholm (Sporty Spice), Melanie Brown (Scary Spice) ve Gerri Halliwell (Ginger Spice) son yıllarda pek iyi anlaşamıyorlardı.

 

Örneğin, futbolcu ve şimdi futbol kulübü sahibi olan David Beckham’ın eşi Victoria Beckham, Spice Girls’ün 2019’daki turnesine katılmamıştı. Spice Girls grubu 2024’te tam takım olarak yeniden sahneye çıkarlarsa, bu, 12 yıldan bu yana bir ilk olacak.



Etiketler: