Songül Karlı'nın Uçak Paylaşımı BeÄŸeni Topladı! 'Makyajsız Güzel!'

Yaptırdığı estetik iÅŸlemleri ile adından söz ettiren 50 yaşındaki ünlü ÅŸarkıcı Songül Karlı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla hayranlarını her gün ÅŸaşırtmaya devam ediyor. EstetiÄŸi abartan Songül Karlı son olarak gözündeki deformasyonla geçtiÄŸimiz haftalarda gündeme gelmiÅŸti. Songül Karlı ÅŸimdi katıldığı bir etkinlik çıkışı gazetecilerle ayak üstü sohbet ederek özel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

 

Posta'da yer alan habere göre; Åžarkıcılığın yanı sıra sunuculuk da yapan Songül Karlı son olarak vücudunu saran siyah elbisesi ile verdiÄŸi pozlar sonrası kalça estetiÄŸi yaptırdığı iddialarıyla adından söz ettirmiÅŸti. Son hali ile ÅŸarkıcı Hadise'ye benzetilen Songül Karlı hem estetik hem de filtreyi abarttı. Sosyal medyada pozlarını paylaÅŸan ve "KeÅŸke benim kadar herkese yakışsa" dediÄŸi estetikleriyle havasını atan Songül Karlı'nın son hali dikkat çekmiÅŸti. Yüzünü gerdiren türkücünün bir gözündeki sorun gözlerden kaçmadı. Son dönemlerde geçirdiÄŸi estetik operasyonlarıyla çok konuÅŸulan ve bambaÅŸka birine dönüÅŸen Songül Karlı resmen estetiÄŸe doymuyor. Songül Karlı son olarak bir dizi estetik operasyon geçirdiÄŸini duyurmuÅŸtu. Songül Karlı gençleÅŸmek için dudağından baÅŸlayarak lip-lifting ameliyatı, orta yüzü germe, kollar için vaser-liposuction ile sıkılaÅŸtırma ve çok az germe gibi iÅŸlemler için ameliyat masasına yatmıştı.

 

songul karli nin ucak paylasimi begeni topladi

 

Songül Karlı ÅŸimdi ise yakın bir arkadaşının açılış davetine katıldı. Özel hayatı hakkında açıklama yapan Karlı, "Uzun süredir hayatımda kimse yok. Yalnızlığa alıştım artık. Ä°stediÄŸim bir insan çıkmadı karşıma. Hayatımda yalnızca aslan gibi oÄŸlum var" ifadelerini kullandı.