Sıfır Bir Adana Berto Kimdir? Bertan Uçar Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Bertan Uçar kimdir? Sıfır Bir Adana Berto kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu, şarkıcı ve çizer Bertan Uçar ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla merak edilmektedir. Peki Bertan Uçar kimdir? Sıfır Bir Adana Berto kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Bertan Uçar kimdir? Sıfır Bir Adana Berto kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu, şarkıcı ve çizer Bertan Uçar ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu, şarkıcı ve çizer Bertan Uçar ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla merak edilmektedir. Peki Bertan Uçar kimdir? Sıfır Bir Adana Berto kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

bertan ucar kimdir sifir bir adana berto kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Bertan Uçar kimdir? Sıfır Bir Adana Berto kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Bertan Uçar kimdir? Bertan Uçar, 7 Ekim 1988 tarihinde doğmuştur. Terazi burcudur. Tarsus’ta Atatürk Lisesi’nde okumuş. Çukurova Üniversitesi Grafik Tasarım  bölümünden mezun olmuştur. Sıfır Bir, Bir Zamanlar Adana’da isimli dizinin oyuncu kadrosunda yer almış ve  dizide Berto  karakterini canlandırmıştır. BLU TV’de yayınlanan Sokağın Çocukları dizisinde Sami karakterine hayat vermiştir. Ayrıca Kaçan Kovalanır kısa filminin yönetmenliğini yapmıştır. Aynı zamanda müzikle de uğraşmakta olan "Bertan Uçar" özellikle müzik projelerine son zamanlarda ağırlık vermektedir. Hayvansever kişiliği ile tanınan Bertan Uçar’ın bir tane chihuahua cinsi köpeği vardır. Dağcılık merakı olan ünlü sanatçı zaman zaman tırmanış yapmaktadır. Ayrıca motor kullanmayı ve kamp yapmayı sevmektedir. Rock müzik severdir. Oyunculuk ve şarkıcılık dışında çizerlik de yapmaktadır. Bir çok illüstrasyonu mevcuttur.



Etiketler: