Barış Özcan Kimdir? Nerelidir? Ne İş Yapıyor? Evli Mi?

Barış Özcan kimdir? Youtube'da yayınladığı sanat, teknoloji ve bilim içerikleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Barış Özcan ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Barış Özcan kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Barış Özcan kimdir? Youtube'da yayınladığı sanat, teknoloji ve bilim içerikleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Barış Özcan ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Barış Özcan ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Barış Özcan kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

baris ozcan kimdir nerelidir evli mi

 

Barış Özcan kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Barış Özcan kimdir? Barış Özcan (23 Temmuz 1974; İstanbul), Türk YouTuber, yönetmen, hukukçu ve hikâye anlatıcıdır. 23 Temmuz 1974'te İstanbul'da dünyaya geldi. Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. Aralarında TEDx‘in de yer aldığı çeşitli konferanslarda 600’den fazla konuşma Özcan, YouTube'un dünya çapında seçtiği 12 değişim elçisinden biridir. Aynı zamanda #CreatorsforChange adlı program için uluslararası projeler üreten Özcan, profesyonel bir keynote speaker ve TEDx konuşmacısıdır. Son yıllarda ürettiği Teknoloji, Tasarım ve Sanat videoları ile YouTube'da viral olan Özcan, Ocak 2021 tarihinden itibaren 5 milyon aboneye ulaştı. Barış Özcan 23 Temmuz 1974 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. Hukuk Fakültesi’nden sonra hukuki bir meslek edinmeyen Özcan, Abak.us kreatif medya ajans başkanıdır. Abak.us; THY, LC Waikiki, Türk Telekom gibi firmaların video içerik ve sunum ajansıdır. Özcan bir dönem Apple, Adobe ve LinkedIn gibi uluslararası yazılım firmalarına da sosyal medya hizmeti verdi. Adobe’da 6 sene boyunca Akdeniz Ülkeleri Satış Müdürlüğü yapan Özcan, TRT, el-Cezire, CNN Türk gibi kanallarda yayınlanan belgeseller yaptı. Çeşitli kurum ve kuruluşlarda yüzlerce konuşma yapan Özcan, profesyonel bir TEDx ve keynote speaker konuşmacısıdır. Barış Özcan şu an kişisel belgesellerini ve videolarını Youtube üzerinden yayınlamaya devam ediyor. Sanat, tasarım ve teknoloji videoları hazırladığı kanalında yaklaşık yedi yüz bin aboneye ulaştı ve büyük bir hayran kitlesi yakaladı. Hazırladığı videolar toplamda on altı milyondan fazla izlendi. Ayrıca Youtube’un dünya çapında seçtiği 12 değişim elçisinden biri oldu. #CreatorsforChange adlı bu program için projeler üretmektedir. Barış Özcan evli ve bir çocuk babasıdır.