Şevket Çoruh Arka Sokaklar Dizisine Neden Döndüğünü Açıkladı!

Türk televizyon dünyasının en uzun soluklu projelerinden olan Arka Sokaklar’ın “Mesut Komiser”i Şevket Çoruh diziye geri dönmüştü. Katıldığı bir programda dikkat çeken açıklamalarda bulunan ünlü oyuncu, diziye dönmesinin sebebini açıkladı.

 

18 sezondur izleyicisiyle buluşan, Türk televizyonlarının en uzun soluklu dizisi 'Arka Sokaklar', yayınlanan her bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitliyor.

 

DİZİYE GERİ DÖNDÜĞÜNÜN MÜJDESİNİ VERMİŞTİ

 

Arka Sokaklar dizisinde ‘Mesut Komiser’ karakteriyle 17 sezon yer alan Şevket Çoruh, diziden ayrılmıştı. 2006 ve 2022 yılları arasında dizide yer alan ünlü oyuncunun diziden ayrılması izleyicileri çok üzmüştü. 18 sezondur devam eden dizinin yayınlanan fragmanında ise Çoruh’un diziye geri döndüğü müjdesi verilmişti. Kendisinin diziye dönmesinin ardından dizide ‘Selin Komiser’ rolüyle yer alan Oya Okar’ın da geri döndüğünü paylaşımla duyurmuştu. 

 

GERİ DÖNMESİNİN SEBEBİNİ AÇIKLADI

 

Ünlü oyuncu Çoruh, Sibel Arna’nın YouTube kanalına konuk oldu. 'Arka Sokaklar’a geri dönen Çoruh, bunun arka planında yer alan gerçekliğin ise paraya ihtiyaç duyması olduğunu söyledi. "Arka Sokaklar’a tekrar geri döndüm çünkü para lazım" diyen oyuncu, şu ifadelere yer verdi: "18 sene boyunca oynadım bir daha dönmemeye kararlıydım. Ama gerçeklerin ne olduğunu görünce… Bir de Mesut komiser çok severek oynadığım bir karakter, benim o yüzden geri döndüm. O yüzden çok şikayetçi değilim açıkçası." Şevket Çoruh, ayrıldığı süreçte bunun nedeni sorulduğu zaman artık tiyatroya daha fazla zaman harcamak istediğini, ayrıca farklı roller canlandırmak istediğini söylemişti.