Kobra Murat'ın Çocuğa Tavrı Sosyal Medyada Tepkilere Neden Oldu!

Tarzı, şarkıları, açıklamaları ve sahnesiyle magazin gündeminde sık sık yer alan Kobra Murat, 2 yaşındaki torununa çılgın bir doğum günü partisi düzenledi. Torununun başından aşağıya tomar tomar para döken Kobra Murat'ın, sahneye gelen çocuğa yaptığı hareket ise tepki çekti.

 

Tarzı, şarkıları, açıklamaları ve sahnesiyle magazin gündeminde sık sık yer alan Kobra Murat, 2 yaşındaki torununa çılgın bir doğum günü partisi düzenledi. Torununun başından aşağıya tomar tomar para döken Kobra Murat'ın, sahneye gelen çocuğa yaptığı hareket ise tepki çekti. Roman yıldız Kobra Murat, sık sık gündem olan açıklamalarda bulunuyor.  'Kobra Murat' lakaplı Murat Divandiler, özel hayatıyla ve açıklamalarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. 

 

SERVETİYLE GÜNDEMDE

 

Servetini göstermekten çekinmeyen Kobra Murat, geçtiğimiz yıl altın kemer taktığı torununa bu yıl da görkemli bir doğum günü partisi düzenledi. Kobra Murat, ilk doğum gününde altın kemer hediye ettiği 2 yaşındaki torunu Ceylin için Barbie konseptli doğum günü partisi hazırladı. 

 

kobra murat in cocuga tavri sosyal medyada tepkilere neden oldu

Fotoğraf - @2.Sayfa

 

DÜĞÜN GİBİ PARTİ 

 

2. Sayfa'nın haberine göre; Kobra Murat'ın adeta düğün gibi bir parti düzenlemesi de büyük yankı uyandırdı. Yere saçılan paraları küçük bir çocuk toplamak istediğinde ise Kobra Murat çocuğa kızarak bunu engelledi. O anlar ise kameralara yansıdı.

 

KÜÇÜK ÇOCUĞU İTTİ

 

Küçük bir çocuğu iterek sahneden uzaklaştıran Kobra Murat’ın bu hareketine tepki gösterdi. 



Etiketler: