Serenay Sarıkaya İle Önder Öztarhan Aynı Mekanda! Kafa Karıştırdılar!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya ile iş insanı Önder Öztarhan aynı karede görüntülendiler. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya ile iş insanı Önder Öztarhan aynı karede görüntülendiler. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya ile iş insanı Önder Öztarhan aynı karede görüntülendiler. 

 

Milliyet gazetesinden Umut Ünver'in haberine göre; Seranay Sarıkaya, önceki gün annesi Ümran Seyhan ile Etiler’deki bir mekanda objektiflere yansıdı. Hafta sonunu annesine ayıran güzel oyuncu, Ümran Hanım'ın sağık durumu hakkında bilgi verdi. Sarıkaya, çıkış kapısında Aslı Enver ile beş aylık birlikteliği sessiz sedasız sonlanan Önder Öztarhan’la karşılaşınca ayaküstü sohbet etti. Geçtiğimiz ay kendisinden 12 yaş küçük Aslı Enver'le (38) ilişkisi sona eren iş insanı Önder Öztarhan'ın, şimdilerde "Farah Zeynep Abdullah ile yeni bir aşka yelken açtığı" yönündeki haberlerle magazin gündemine gelen işletmeci sevgilisi Umut Evirgen ile yollarını ayıran Serenay Sarıkaya ile aynı karede olması kafa karıştırdı.

 

"ANNEMİN SAĞLIK DURUMU GAYET İYİ”

 

Ünlü oyuncu, çıkış kapısında basın mensuplarıyla selamlaştıktan sonra aracına doğru yöneldi. Annesinin sağlık sorunları yaşadığı bilinen Serenay Sarıkaya, "Annemin sağlık durumu gayet iyi, hafta sonunu beraber geçirmek istedik. Hasret giderdik. Her şey yolunda” dedi.

 

SABAHIN İLK IŞIKLARINA KADAR EĞLENDİLER

 

Umut Evirgen, geçtiğimiz günlerde işletmeciliğini yaptığı Emirgan’daki mekanda Farah Zeynep Abdullah’la eğlenmişti. Bir süredir adı aşk dedikodularına karışan çift, sabah erken saatlere kadar beraber vakit geçirmişti. İşletmeci, çıkışta ise oyuncuyu arkadaşının aracıyla uğurlamıştı. Evirgen, daha sonra kendi otomobiliyle Abdullah’ı takip etmişti. İşletmecinin evine doğru giden oyuncu, karşısında gazetecileri görünce şoke olmuştu. Eve giren Abdullah ve Evirgen ikilisi, “Yakın arkadaşız!” açıklamasını yapmıştı. İşletmeci, daha önce aşk yaşadığı Tuba Büyüküstün, Melisa Şenolsun ve Serenay Sarıkaya’yla da “Arkadaşız” demişti.