Kaan Yıldırım'ın Yeni İşi Gündem Oldu! Kendi İşinin Patronu Olacak!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Kaan Yıldırım'ın yeni işi sosyal medyada gündem oldu.

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Kaan Yıldırım'ın yeni işi sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde meslektaşı Pınar Deniz ile yaşadığı aşkla gündemde olan ünlü oyuncu Kaan Yıldırım, yeni işi ile konuşulurken sosyal medyada gündem oldu. Kaan Yıldırım parasını sürpriz bir işe yatırdı. 

 

Günaydın yazarı Bülent Cankurt, oyuncunun yeni yatırımını köşesinden şu sözlerle duyurdu:

 

Hadise'nin eski sevgilisi, Pınar Deniz'in yeni aşkı Kaan Yıldırım'ın yeni bir yatırım yaptığını öğrendim. Birçok meslektaşı gibi oyunculuktan kazandığı parayı eve yatıran ve 2019'da Bodrum'da 1 milyon dolara bir yazlık alan ünlü oyuncu, yine Bodrum'da bir yatırım yapmış. Ancak bu kez parasını, teknoloji şirketine yatırmış. Bir grup genç girişimcinin Bodrum'da kurduğu VR oyun şirketinin yatırımcısı olmuş. Şirket, VR gözlüğü takıp sanal ortamda enstrüman çalıp müzik yapmayı sağlayan bir oyun geliştirmiş. Bu oyunun reklamında oynayan fakat sonradan ön planda olmak istemeyen oyuncu, ünlü bir meslektaşından destek alacakmış. Londra'da pazarlama okuyan ve Prag'da bir süre mesleğini yapan Yıldırım, bu işte bir gelecek görmüş demek ki. Allah utandırmasın.