Semih Öztürk'ten Gökhan Keser'in Elenmesi İle İlgili Dikkat Çeken Yorum! İbn-i Sina'nın Koyun Deneyine Bakın!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü TV yıldızı Semih Öztürk, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Gökhan Keser'in Survivor 2022 All Star'dan elenmesi ile ilgili yaptığı yorumla gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü TV yıldızı Semih Öztürk, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Gökhan Keser'in Survivor 2022 All Star'dan elenmesi ile ilgili yaptığı yorumla gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü TV yıldızı Semih Öztürk, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Gökhan Keser'in Survivor 2022 All Star'dan elenmesi ile ilgili yaptığı yorumla gündem oldu.

 

İbn-i Sina'nın koyun deneyine bakın!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü TV yıldızı Semih Öztürk, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Gökhan Keser'in Survivor 2022 All Star'dan elenmesi ile ilgili yaptığı yorumla gündem oldu. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Gökhan Keser'in Survivor 2022 All Star'dan elenmesi ile ilgili yorumlarda bulunan Öztürk "Dünya’nın en kaliteli adamlarından biri de bazı yarışmacıların lobi faaliyetleri ile baskı ve ötekileştirmeleri sonucu elendi.Peki neden neredeyse herkes birbirine eşitken bazı kişiler performansta geri kalıyor? Bilimsel olarak anlamak için İbn-i Sina’nın koyun deneyine bakınız." ifadelerini kullandı. 

 

İşte o paylaşım;

 

semih ozturk ten gokhan keser in survivor dan elenmesi icin olay yorumda bulundu