Semih Öztürk Restorandaki Fiyatlar Üzerinden Ekonomide Fırsatçılığı Eleştirdi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü Survivor yorumcusu Semih Öztürk, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda restorandaki fiyatlar üzerinden ekonomide fırsatçılığı eleştirdi.

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü Survivor yorumcusu Semih Öztürk, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda restorandaki fiyatlar üzerinden ekonomide fırsatçılığı eleştirdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü Survivor yorumcusu Semih Öztürk, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda restorandaki fiyatlar üzerinden ekonomide fırsatçılığı eleştirdi. 

 

Hangisi gerçek standart fiyat!

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda ekonomideki fırsatçılığı eleştiren Öztürk "Örneğin önceden bir restoranda bir tabak makarnanın fiyatı 50 tl ise en iyisinde 65tl idi. Kıyaslayarak tercihini yapabiliyordun. Şimdi ise 70 tl , 100 tl , 150 tl , 200 tl. Herkes kafasına göre bir şey yazıyor. Hangisi doğru , hangisi ahlaki fiyat , hangisi standart ?!" ifadelerini kullandı. 

 

İşte o paylaşım;

 

semih ozturk ekonomideki firsatciligi elestirdi