Selin Ciğerci'ye Erkekler Sizi Tercih Ediyor Diye Soruldu! Cevabı Olay Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci'ye erkekler sizi neden tercih ediyor diye soruldu, cevabı sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci'ye erkekler sizi neden tercih ediyor diye soruldu, cevabı sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci'ye erkekler sizi neden tercih ediyor diye soruldu, cevabı sosyal medyada gündem oldu. 

 

selin cigerci ye erkekler sizi neden tercih ediyor diye soruldu cevabi olay oldu

 

Benim böyle ceketle oturduğuma bakmayın!

 

Gökhan Çıra ile evlenip boşandıktan sonra ilişkiye yeni bir şans veren Selin Ciğerci son dönemde iddialı tarzı ve fit vücuduyla dikkat çekiyor. 13 kilo verdikten sonra iddialı paylaşımlar yapan Ciğerci, Cansu Canan Özgen’in programına katıldı. "Erkekler sizi neden tercih ediyor?" sorusu sorulan Ciğerci bomba bir yanıt verdi. Selin Ciğerci Gökhan Çıra ile ilişki ve lüks yaşantısıyla gündemden düşmüyor. Cinsiyet değiştirme ameliyatı sonrası bambaşka birine dönüşen Selin Ciğerci spor ve diyetle 13 kilo verdi. Yeni imajıyla ve tarzıyla dikkat çeken Selin Ciğerci'ye hayranlarından beğeni yağıyor. Selin Ciğerci son olarak Cansu Canan Özgen’in 40 sorusuna yanıt verdi. Selin Ciğerci'ye "Erkekler sizi neden tercih ediyor?" diye soruldu. Ciğerci fragmanda bu soruya şu yanıtı verdi: "Böyle burada ceketli oturduğuma bakma, evde her yerim ayrı oynar.”

 

Son dönemde verdiği kilolarla ve yeni saç rengiyle dikkat çeken Selin Ciğerci iddialı tarzıyla sosyal medyayı sallamaya devam ediyor. Eski eşi Gökhan Çıra ile barışıp yeniden aşk yaşamaya başlayan Selin Ciğerci evlilik sorularına "Evlenirsem gizli olacak" yanıtını verdi. 13 kilo veren Selin Ciğerci geçtiğimiz günlerde transparan pantolonuyla dikkat çekti. Selin Ciğerci trasparan pantolonuyla verdiği pozları paylaşınca takipçilerinden "Gökhan nasıl izin verdi kız" yorumları yağdı. Gökhan Çıra ise sevgilisine "Sen benim misin bu ne güzellik ya" yorumunu yazdı. Bazı takipçileri ise Selin Ciğerci'ye "İzzet'ten izin aldın mı?" diye sordu. Ciğerci bu soruya "İsterse çıplak çıksınlar" diyen İzzet Yıldızhan'ı ima ederek "En son izin vermişti" dedi. Selin Ciğerci'nin tarzını çok beğenenler olduğu gibi "Sen de mi külot modasına uydun" diyerek eleştirenler de vardı. Sosyal medya hesabında 4,4 milyon takipçisi olan Selin Ciğerci'nin paylaşımlarına kısa sürede beğeni ve yorum yağıyor.