Alişan İle Ayrılacağı Konuşulan Buse Varol İmaj Değişikliğine Gitti!

Son dönemde evliliği üstünde kara bulutlar dolaşan ünlü oyuncu Buse Varol, Alişan ile sorunlar yaşarken, imaj değişikliğine gitti. 

 

Son dönemde evliliği üstünde kara bulutlar dolaşan ünlü oyuncu Buse Varol, Alişan ile sorunlar yaşarken, imaj değişikliğine gitti. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ve evliliğinde sorunlar olduğu konuşulan ünlü oyuncu Buse Varol, Alişan ile sorunlar yaşarken, imaj değişikliğine gitti.  

 

6 saat kuaförde kaldı!

 

Alişan ve Buse Varol son günlerde ne yapsa olay oluyor. Çocuklarının doğum gününü ayrı kutlayınca ilişkilerindeki kriz ortaya çıkan ikili son günlerde sık sık haber oluyor. Buse Varol'un alyansını bir çıkarıp bir takması da gözlerden kaçmıyor. Ekrana yeniden dönmeye hazırlanan oyuncu Buse Varol son olarak da imajıyla dikkat çekti. Altı saat boyunca kuaförde kalan Buse Varol saçlarına kaynak yaptırıp koyulaştırdı. Saçları uzayan oyuncu takipçilerini ikiye böldü. Buse Varol'un "Valla bitti" notuyla paylaştığı uzun saçlı hali pek beğenilmedi. Takipçilerin bir kısmı bu değişimi rol için yaptığını düşündü.

 

İşte Buse Varol'un yeni imajı;

 

buse varol imaj degisikligine gitti