Selin Ciğerci'nin Yeni Basketbolcu Sevgilisi Metecan James Birsen Ortaya Çıktı!

Eşi Gökhan Çıra ile boşandıktan sonra hakkında bir sürü aşk iddiası ortaya atılan ünlü sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Selin Ciğerci'nin yeni sevgilisinin ünlü basketbolcu Metecan James Birsen olduğu iddia edilirken, Ciğerci'nin paylaşımı kafalarda soru işareti bıraktı. 

 

Eşi Gökhan Çıra ile boşandıktan sonra hakkında bir sürü aşk iddiası ortaya atılan ünlü sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Selin Ciğerci'nin yeni sevgilisinin ünlü basketbolcu Metecan James Birsen olduğu iddia edilirken, Ciğerci'nin paylaşımı kafalarda soru işareti bıraktı. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Selin Ciğerci'nin yeni sevgilisinin ünlü basketbolcu Metecan James Birsen olduğu iddia edilirken, Ciğerci'nin paylaşımı kafalarda soru işareti bıraktı. 

 

Instagram'da yayın yapan dedikodu sayfalarından FitnelikFucurluk isimli sayfa yaptığı paylaşımda Selin Ciğerci'nin hikaye paylaşımına atıfta bulunurken "Selin Ciğerci ve yeni basketbolcu sevgilisi Metecan için hayırlı olsun diyooooruz. Yakın arkadaşlara story koyulmuş bakalım herkese açık olarak ne zaman neler konacak" ifadelerini kullandı. 

 

İşte o paylaşım;

 

selin cigerci nin metecan james birsen paylasimi kafalari karistirdi