Gaye Turgut Evin'den Eftalya Paylaşımı!

Savaşçı isimli dizide gösterdiği performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Gaye Turgut Evin, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda yeni doğan kızı Eftalya ile çekilmiş bir fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sundu. 

 

Savaşçı isimli dizide gösterdiği performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Gaye Turgut Evin, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda yeni doğan kızı Eftalya ile çekilmiş bir fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sundu. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Gaye Turgut Evin, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda yeni doğan kızı Eftalya ile çekilmiş bir fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sundu.

 

Gaye Turgut Evin, kızı Eftalya ile bu karesini sosyal medya hesabından şu not ile paylaştı: "Hamileliğimden Eftalya adım adım bu süreçte yanımda olan dualarını pozitif enerji gönderen güzel insanlar size teşekkür etmek istedim... Rabbim tüm evlatların ayağına taş değdirmesin... Hava güzel ve kalbi güzel insanlar var hala biliyorum ve umut doluyorum" 

 

gaye turgut evin den eftalya paylasimi