Seda Sayan'ın Tektaş Yüzüğünün Fiyatı Dudak Uçuklattı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sanatçı Seda Sayan müzisyen sevgilisi Çağlar Ökten ile evlenmeye hazırlanırken, tektaş yüzüğünün fiyatı duyanları şoke etti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sanatçı Seda Sayan müzisyen sevgilisi Çağlar Ökten ile evlenmeye hazırlanırken, tektaş yüzüğünün fiyatı duyanları şoke etti. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sanatçı Seda Sayan müzisyen sevgilisi Çağlar Ökten ile evlenmeye hazırlanırken, tektaş yüzüğünün fiyatı duyanları şoke etti.  

 

seda sayan in tektas yuzugunun fiyati dudak ucuklatti

 

Fiyatı dudak uçuklattı!

 

Müzisyen sevgilisi ile evlilik hazırlığında olan Seda Sayan, Hadise'yi solladı. Son olarak en pahalı tektaş rekorunu 3.133.280 TL ile elinde bulunduran Hadise, Seda Sayan'ın yeni tektaşının gerisinde kaldı. Çağlar Ökten ile nikah masasına oturmaya hazırlanan Seda Sayan, yeni tektaşıyla görüntülendi. Seda Sayan “Yüzüğü kendim aldım. Çağlar alyans ile evlilik teklif etti” dedi. Seda Sayan’ın parmağındaki tektaş yüzüğün fiyatının 10 milyon TL olduğu öğrenildi. 

 

 



Etiketler: