Berfu Yenenler Evlenmemek İçin 10 Nedeni Sıraladı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Eser Yenenler'in eşi Berfu Yenenler, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda evlenmemek için 10 nedeni sıraladı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Eser Yenenler'in eşi Berfu Yenenler, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda evlenmemek için 10 nedeni sıraladı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Eser Yenenler'in eşi Berfu Yenenler, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda evlenmemek için 10 nedeni sıraladı 

 

Evlenmemek için 10 neden!

 

Eser ve Berfu Yenenler çifti, sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla gündem olmaya devam ediyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla konuşulan eski Türkiye güzeli Berfu Yenenler, Instagram hesabından yayınladığı son paylaşımla da dikkatleri üzerine çekti. Berfu Yenenler, ‘Evlenmemek İçin 10 Sebep’ başlıklı bir video çekti. Espri ile karışık eşi Eser Yenenleri’in ev hallerini paylaştı. Yenenler, evlenmemek için 10 sebebi şöyle sıraladı:

 

Dolaplar ve çekmeceler her zaman açıktır.

Diş macunu hep ortadan sıkılır.

Klozet kapağı hep açık bırakılır.

Banyoda yerler daima ıslaktır.

Ayna sular içindedir. 

 

İşte o paylaşım;

 

berfu yenenler evlenmemek icin 10 nedeni siraladi 1

 

berfu yenenler evlenmemek icin 10 nedeni siraladi 2