Seda Sayan'dan Olay Takı Açıklaması! Ben Takmayacam Da Kim Takacak?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve ekibinden müzisyen Çağlar Ökten'in evlilik teklifine evet demesiyle gündemde olan ünlü sanatçı Seda Sayan, önceki gün takı fuarında görüntülenirken yaptığı takı açıklamasıyla gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve ekibinden müzisyen Çağlar Ökten'in evlilik teklifine evet demesiyle gündemde olan ünlü sanatçı Seda Sayan, önceki gün takı fuarında görüntülenirken yaptığı takı açıklamasıyla gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran müzisyen Çağlar Ökten'in evlilik teklifine evet demesiyle gündemde olan ünlü sanatçı Seda Sayan, önceki gün takı fuarında görüntülenirken yaptığı takı açıklamasıyla gündem oldu. 

 

Ben takmayacam da kim takacak?

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve ekibinden müzisyen Çağlar Ökten'in evlilik teklifine evet demesiyle gündemde olan ünlü sanatçı Seda Sayan, önceki gün takı fuarında görüntülenirken yaptığı takı açıklamasıyla gündem oldu. Seda Sayan, sunucusu olduğu programda solistlik yapan Çağlar Ökten'in 14 Şubat Sevgililer Günü'nde yaptığı sürpriz evlilik teklifine 'Evet' demişti. Yedinci kez nikah masasına oturmak için gün sayan sanatçı, mücevher fuarında görüntülendi. "Takılarımı kendim alıyorum. Ben senelerin Seda'sıyım" diyen Sayan, müstakbel eşinin evlilik teklifi için aldığı yüzük hakkında açıklama yaptı:

 

"Ben mücevher kadınıyım. Kadınların mücevhere ulaşması ve alım gücü artık kolaylaştı. Takıya düşkünlüğüm başka bir şey. Çağlar evlilik teklifi yüzüğü olarak tam tur bir yüzük aldı. Onun dışında takılarımı kendim alıyorum. Ben senelerin Seda’sıyım. Bende olmayacak da böyle görkemli yüzükler kimde olacak?”

 

seda sayan dan olay taki aciklamasi