Seda Sayan'dan Dikkat Çeken Melek Mosso Açıklaması! Ne Dedi?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sanatçı Seda Sayan, Isparta Belediyesi'nin düzenlediği Gül Festivali'nde Melek Mosso'nun yerine sahneye çıkmasıyla ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sanatçı Seda Sayan, Isparta Belediyesi'nin düzenlediği Gül Festivali'nde Melek Mosso'nun yerine sahneye çıkmasıyla ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sanatçı Seda Sayan, Isparta Belediyesi'nin düzenlediği Gül Festivali'nde Melek Mosso'nun yerine sahneye çıkmasıyla ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

İnşallah bir daha böyle bir eylemde bulunmaz!

 

Konseri iptal edilen Melek Mosso'nun yerine Isparta'da sahneye çıkacak olan Seda Sayan yaptığı açıklamada “Melek kardeşimle ilgili araştırmayı yaptığımda Melek'in sanatına ya da kadınlığına değil bir konserinde kadınlar ile ilgili konuşurken yaptığı parmak işaretinden dolayı Isparta Belediyesi'nin tepki gösterdiğini öğrendim. Melek adına merak edip o hareketi videodan izledim. Bir talihsizlik olduğunu düşünüyorum inşallah bir daha böyle bir eylemde bulunmamasını dilerim” ifadelerini kullandı.