Armağan Çağlayan'dan Tartışma Yaratan Çıkış!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü yapımcı Armağan Çağlayan, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Isparta konseri iptal edilen Melek Mosso'ya destek vermeyen ve suskun kalan Seda Sayan, Funda Arar ve Derya Uluğ'u eleştirirken kullandığı ifadelerle tartışma başlattı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü yapımcı Armağan Çağlayan, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Isparta konseri iptal edilen Melek Mosso'ya destek vermeyen ve suskun kalan Seda Sayan, Funda Arar ve Derya Uluğ'u eleştirirken kullandığı ifadelerle tartışma başlattı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü yapımcı Armağan Çağlayan, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Isparta konseri iptal edilen Melek Mosso'ya destek vermeyen ve suskun kalan Seda Sayan, Funda Arar ve Derya Uluğ'u eleştirirken kullandığı ifadelerle tartışma başlattı.

 

Ünlü televizyoncu Armağan Çağlayan, hedef gösterilmesinin ardından Isparta Gül Festivali’ndeki konseri iptal edilen Melek Mosso’ya destek çıkmadıkları gerekçesiyle gündem olan Seda Sayan, Funda Arar ve Derya Uluğ’u eleştirdi. Çağlayan, “Bir kadın sanarçı ahlaksızlıkla suçlanıp konseri iptal edilir, konsere çıkacak diğer iki kadın şarkıcı ‘dut yemiş bülbüle’ döner! Başka bir kadın şarkıcı ahlaksızlıkla suçlanan kadın şarkıcının yerine sahneye çıkmayı kabul eder! diyerek sitem etti. Sözlerini sürdüren Çağlayan, “E siz kendi mesleğiniz için ses çıkart(a)mıyoranız, siz kendi haklarınız için ses çıkartamıyorsanız, birbirinize destek olmuyorsanız, biz neden size destek olalım?” dedi. Siz ne düşünüyorsunuz?