Sarp Akkaya'nın Eşi Yaptığı İşle Şaşırttı! Sarp Akkaya'nın Eşi Ne İş Yapıyor?

Sarp Akkaya'nın eşi ne iş yapıyor? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Sarp Akkaya'nın eşi Sinem Yalçınkaya'nın yaptığı iş sosyal medyada gündem oldu. Peki Sarp Akkaya'nın eşi ne iş yapıyor? Cevaplar haberimizde..

 

Sarp Akkaya'nın eşi ne iş yapıyor? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Sarp Akkaya'nın eşi Sinem Yalçınkaya'nın yaptığı iş sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Sarp Akkaya'nın eşi Sinem Yalçınkaya'nın yaptığı iş sosyal medyada gündem oldu. Peki Sarp Akkaya'nın eşi ne iş yapıyor? Cevaplar haberimizde..

 

sarp akkaya nin esi sinem yalcinkaya ne is yapiyor 1

 

Sarp Akkaya'nın eşi ne iş yapıyor?

 

FOX TV ekranlarında Salı günleri yayınlanan ve her bölümüyle reyting rekorları kıran Evlilik Hakkında Her Şey, sezonun en sevilen dizileri arasında yer alıyor. BBC yapımı “The Split” dizisinin uyarlaması olarak izleyici karşısına çıkan yapımın yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan’ın otururken, senaryosunu Seda Çalışır Karaoğlu, Toprak Karaoğlu ve Ayşe Canan Ertuğ kaleme alıyor. Başrollerinde Gökçe Bahadır; Yiğit Kirazcı, Sumru Yavrucuk ve Sarp Akkaya’nın yer aldığı dizinin her bölümü ilgiyle izleniyor.

 

sarp akkaya nin esi sinem yalcinkaya ne is yapiyor 2

 

Dizinin başarılı oyuncularından Sarp Akkaya’nın eşinin kim olduğunu duyanlar hayret etti. MF Yapım imzalı Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Cevher ailesine mensup birbirinden çok farklı dört kadının ortak geçmişlerine olan tepkileri ve farklılıkları ele alınırken, müvekkillerin hikâyelerinin de dâhil olmasıyla; aile, aşk, sadakat ve boşanma hukukunun işleyişini gözler önüne sermekten çekinmeyecek hikâyeler anlatılıyor. Dizide Gökçe Bahadır’ın hayat verdiği Azra karakterinin eşi Sergen rolüyle başarılı bir oyunculuk sergileyen Sarp Akkaya özel hayatıyla merak konusu oldu.

 

sarp akkaya nin esi sinem yalcinkaya ne is yapiyor 3

 

Ünlü oyuncunun eşinin O Ses Türkiye’de yer aldığını duyanlar inanamıyor. 1980 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Sarp Akkaya, Mimar Sinan Üniversitesi'nde oyunculuk eğitimi aldı. Birçok tiyatro oyununda sahneye çıkan Akkaya, 2000'lerin başında ekran macerasına başladı. Bizim Aile, Kurtlar Vadisi Pusu, Suskunlar, Muhteşem Yüzyıl ve Ezel gibi yapımlarda rol alan Sarp Akkaya'nın eşi de kendisi gibi ünlü çıktı. Sarp Akkaya'nın 2017 yılında evlendiği eşi Sinem Yalçınkaya'nın, sevilen yarışma programı O Ses Türkiye'nin ses koçu olduğunu duyanlar şaşkınlığına hakim olamadı. Yılbaşında O Ses Türkiye Özel programına katılan Sarp Akkaya eşiyle birlikte düet yaparak büyük beğeni toplamıştı.

 

sarp akkaya nin esi sinem yalcinkaya ne is yapiyor 4

 

Ünlü oyuncunun eşi 1983 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Sinem Yalçınkaya, Marmara Üniversitesi'nde Müzik Öğretmenliği Bölümü’nü bitirdi. Bir süre öğretmenlik yapan Sinem Yalçınkaya; Ajda Pekkan, Kenan Doğulu, Yalın ve Gökhan Tepe gibi birçok ünlü isme vokalistlik yaptı. İBB'nin Kent Orkestrası'nda solistlik yapan Yalçınkaya, sonrasında Beyaz Show Orkestrası'nda görev aldı. Sinem Yalçınkaya, uzun bir süredir TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye'de ses koçluğu yapıyor. 

 

sarp akkaya nin esi sinem yalcinkaya ne is yapiyor 5