Masterchef Yarışmasında Dördüncü Ceketi Alan Yarışmacı İfşa Oldu! Peki O Yarışmacı Kim?

Masterchef yarışmasında dördüncü ceketi alan yarışmacı kim? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Ata Benli, Youtube kanalında yayınladığı videosunda Masterchef yarışmasında dördüncü ceketi alan yarışmacının ifşa olduğunu açıkladı. Peki Masterchef yarışmasında dördüncü ceketi alan yarışmacı kim? Cevaplar haberimizde..

 

Masterchef yarışmasında dördüncü ceketi alan yarışmacı kim? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Ata Benli, Youtube kanalında yayınladığı videosunda Masterchef yarışmasında dördüncü ceketi alan yarışmacının ifşa olduğunu açıkladı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Ata Benli, Youtube kanalında yayınladığı videosunda Masterchef yarışmasında dördüncü ceketi alan yarışmacının ifşa olduğunu açıkladı. Peki Masterchef yarışmasında dördüncü ceketi alan yarışmacı kim? Cevaplar haberimizde..

 

ata benli masterchef te dorduncu onlugu alan yarismaciyi ifsa etti 1

 

Masterchef yarışmasında dördüncü ceketi alan yarışmacı kim?

 

Masterchef Türkiye 2021'de final haftası öncesinde yine kıyasıya bir rekabet yaşanıyor. Dörtlü finale adını yazdırmayı başaran isimler Sergen Özen, Hasan Biltekin ve Eren Kaşıkçı oldu. Son şef ceketini alacak isim ise bu akşam yayınlanacak olan bölümle birlikte belli olacak. Tahsin Küçük ve Dilara Başaran son şef ceketini alabilmek adına yarışacaklar. Yarışmada heyecan tavan yaparken, son ceketi alacak olan isimde sosyal medyaya sızdırıldı. İşte Masterchef Türkiye 2021'de dördüncü ve son ceketi alan yarışmacı...

 

ata benli masterchef te dorduncu onlugu alan yarismaciyi ifsa etti 2

 

Bilindiği üzere uzun süredir bu konuya ilişkin bir çok iddia ortaya atılıyordu. Bu iddialardan en dikkat çekici olanı ise geçen hafta ortaya atılmıştı.  Masterchef 2020 yarışmacıları ile bu sezonun yarışmacılarının eşleşerek yemek yaptıkları bölümde bu sezonun sıralamasının verildiği öne sürülmüş, bu eşleşmelere göre de Sergen Özen'in şampiyon olduğu iddia edilmişti.

 

 

ata benli masterchef te dorduncu onlugu alan yarismaciyi ifsa etti 3

 

 

Bu iddialara ve bu sıralamaya göre yarışmada bu akşam son ceketi alacak ismin Dilara olduğu öne sürülmüştü. Ancak son gelen paylaşımlar kafaları iyice karıştırdı. Masterchef Türkiye ile ilgili paylaşımları ile dikkat çeken sosyal medya fenomeni Ata Benli, son çektiği videoda bu konuya değindi ve son ceketi alan ismi açıkladı.

 

 

ata benli masterchef te dorduncu onlugu alan yarismaciyi ifsa etti 4

 

Dilara'nın torpilli olduğuna dair iddiaların giderek artması üzerine Acun Medya cephesinde bir algı oluştuğu ve bu algıyı kırmak adına Dilara'nın yerine son ceketin Tahsin'e verileceğini belirten Ata Benli, Dilara Başaran'ın bu akşam beşinci olarak Masterchef Türkiye'ye veda edeceğini öne sürdü.

 

 

ata benli masterchef te dorduncu onlugu alan yarismaciyi ifsa etti 5

 

Ancak Masterchef izleyicilerinin kafası iyice karıştı. Deminde bahsettiğimiz geçen sezonun yarışmacıları ile yapılan eşleşmede Dilara'ya Emir gelmişti. Bu eşleşmenin bu senenin de sıralaması olduğunu iddia eden bir çok izleyici Dilara Başaran'ın aynı Emir Elidemir gibi yarışmayı üçüncü olarak tamamlayacağını iddia ediyor. Ancak Ata Benli ise Dilara'nın bu akşam Masterchef Türkiye macerasının sona ereceğini öne sürüyor.