Şahan Gökbakar Hatay İçin Haykırdı! Durum Çok Kötü! Herkesin Sahaya İnmesi Lazım!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Hatay için devletin tüm personeliyle sahaya inmesi için çağrıda bulunurken, durumun 1999 depreminden daha kötü olduğunu söyledi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Hatay için devletin tüm personeliyle sahaya inmesi için çağrıda bulunurken, durumun 1999 depreminden daha kötü olduğunu söyledi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Hatay için devletin tüm personeliyle sahaya inmesi için çağrıda bulunurken, durumun 1999 depreminden daha kötü olduğunu söyledi. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Hatay için "Acilen ulusal seferberlik ilan edilmesi lazım. 99 depreminden daha büyük bir felaket. Kimse kimseyi kandırmasın. Durum çok felaket. Devletin ne insan gücü varsa sahaya çıkması lazım. Inanılmaz görüntüler var Hatay'da YAYINLANAMAZ GÖRÜNTÜLER DIYORUM! ANLAYIN ARTIK! Durum çok kotü." ifadelerini kullanan Gökbakar sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

sahan gokbakar dan ulusal seferberlik ilani icin cagri