Şahan Gökbakar'dan Oytun Erbaş İle İlgili Dikkat Çeken Yorum! Ne Dedi?

Şahan Gökbakar Oytun Erbaş ile ilgili neler söyledi? Sosyal medyada gündeme dair yaptığı paylaşımlarla son dönemde geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda yalanları bir bir ortaya çıkan Oytun Erbaş ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Peki Şahan Gökbakar Oytun Erbaş ile ilgili neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Şahan Gökbakar Oytun Erbaş ile ilgili neler söyledi? Sosyal medyada gündeme dair yaptığı paylaşımlarla son dönemde geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda yalanları bir bir ortaya çıkan Oytun Erbaş ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda yalanları bir bir ortaya çıkan Oytun Erbaş ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Peki Şahan Gökbakar Oytun Erbaş ile ilgili neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Yalan üzerine tez mi yazıyor dersiniz!

 

Sosyal medyada gündeme dair yaptığı paylaşımlarla son dönemde geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda yalanları bir bir ortaya çıkan Oytun Erbaş ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Oytun Erbaş için "Bu Oytun Paşa'nın "babam değil dedem pazarcı” dediği, dedesi de veteriner çıkmış."Dedem veteriner, annemin babası pazarcı" demiş."Elimizde kadeh gezdirmediğimiz için yapmadılar" demiş kadehli resmini koymuşlar. Oytun paşa "Yalan" üzerine tez mi yazıyor dersiniz?" ifadelerini kullanan ünlü komedyen sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

sahan gokbakar dan dikkat ceken oytun erbas yorumu