Şahan Gökbakar Çetiner Çetin'i Tiye Aldı! Çetiner Çetin'den Yanıt Gecikmedi!

Sosyal medyada yaptığı gündem paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Çetiner Çetin'in Ukraynalı bir vatandaşla yaptığı röportajı tiye aldı. 

 

Sosyal medyada yaptığı gündem paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Çetiner Çetin'in Ukraynalı bir vatandaşla yaptığı röportajı tiye aldı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Çetiner Çetin'in Ukraynalı bir vatandaşla yaptığı röportajı tiye aldı. 

 

Tiye aldı!

 

Komedyen ve oyuncu Şahan Gökbakar, Kiev’de direnişe hazırlanan bir Ukraynalıyla yaptığı röportajdaki İngilizcesi nedeniyle gündem olan HaberTürk Dış Politika ve Güvenlik Politikaları Yayın Koordinatörü Çetiner Çetin'i ti'ye altı. Gökbakar, o anları sosyal medya hesabından "İngilizce bilmeden Avrupa'daki savaşı aktarsın diye yollanan Türk muhabir Metiner Metin roportaj yapmaya çalışıyor..." notuyla paylaşmasıyla sosyal medyayı salladı. 

 

sahan gokbakar cetin cetiner i tiye aldi 1

 

Çetiner Çetin'den yanıt gecikmedi! 

 

Şahan Gökbakar'ın paylaşımı üzerine Çetiner Çetin Şahan Gökbakar'ı etiketlediği paylaşımında "Yes, I wanna bamba, Shahaan.. @sgokbakar ‘ın videosu izlenme rekorları kırıyor. Komedyenlerin işi hiciv ve işlerini özgürce yapabilmeleri hoşgörülü bir toplumun olmazsa olmazı. Sağolsun bombaların altında haber yapan bizleri dahi güldürdü" ifadelerini kullanırken, Gökbakar Çetin'e "Abi rica ederim. Esas, sen bizi güldürdün.  Ben bişey yapmadım, sadece senin canlı yayında soylediklerinin aynısını söyledim, skeç oldu... Karşıdakini suçlamadan bol bol pratik Dikkat edin kendinize." şeklinde yanıt verdi. 

 

sahan gokbakar cetin cetiner i tiye aldi