Aslı Hünel'in Porselen Elbisesi Olay Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Aslı Hünel, geçtiğimiz gün verdiği konserde giydiği 25 kilo ağırlığındaki porselen elbise ile sosyal medyanın gündemine yerleşti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Aslı Hünel, geçtiğimiz gün verdiği konserde giydiği 25 kilo ağırlığındaki porselen elbise ile sosyal medyanın gündemine yerleşti. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Aslı Hünel, geçtiğimiz gün verdiği konserde giydiği 25 kilo ağırlığındaki porselen elbise ile sosyal medyanın gündemine yerleşti. 

 

25 kilo ağırlığında!

 

Bir otelde düzenlenen gecede konser veren Hünel'in giydiği porselen sahne kostümü geceye damgasını vurdu. Yaklaşık 3 saat sahnede kalıp renkli bir repertuvarla davetlileri coşturan Hünel, performansı kadar beyaz, gümüş ve altın renkli porselenlerden oluşan kostümüyle de beğeni topladı. Modacı Tolga Çam imzalı kıyafetin 48 parçalık bir yemek takımında kullanılan kadar porselen parçadan oluşturulduğu öğrenildi. Kumaşa 1500 adet özel parça porselen işlendi. Dört gün boyunca porselenlerin kumaşa tek tek işlenerek hazırlandığı kostümün 25 kilogram ağırlığında olduğu bildirildi.

 

asli hunel in porselen elbisesi sosyal medyaya damga vurdu



Etiketler: