Rüzgarlive Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı? Gerçek İsmi Soyadı nedir?

Rüzgarlive kimdir? TikTok'ta yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Rüzgarlive ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Rüzgarlive kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Gerçek ismi ne? Gerçek soyismi ne? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Rüzgarlive kimdir? TikTok'ta yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Rüzgarlive ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Rüzgarlive ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Rüzgarlive kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Gerçek ismi ne? Gerçek soyismi ne? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

ruzgarlive kimdir nerelidir sevgilisi var mi gercek ismi soyismi ne

 

Rüzgarlive kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Rüzgarlive kimdir? Hasta bakıcılık yaptığı dönemde çektiği Tiktok videosu ile tanınan ve fenomen haline gelen Rüzgarlive 11 Aralık 1999 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Pendik’te bir hastanede hasta bakıcılık yaptığı bilinen fenomen aynı zamanda bir Beşiktaş hayranı. 2021 yılı itibariyle 22 yaşındadır. İstanbul’da doğup büyüyen sosyal medya fenomeni aslen Kastamonuludur. Burcu yaydır. 180 cm boyundaki ünlü sosyal medya fenomeni 65 kg ağırlığındadır. Başarılı sosyal medya fenomeni kendisi gibi sosyal medyada üretmiş olduğu içerikler ile fenomen haline gelen Eda Sakız ile adı sıklıkla anılmış ve sevgili olarak takipçileri tarafından shiplenmislerdir. Ancak başarılı sosyal medya fenomeni bu yakıştırmalar üzerine canlı yayında Eda ile sevgili olmadıklarını yakın arkadaş olduklarını dile getirmiştir. Sosyal medya dünyasının ünlü isimlerinden birisi olan Cemre Solmaz ile de bir araya gelen Rüzarlıve, Tiktok platformunda ve diğer sosyal mecralarda birlikte videolar yayınlamışlardı



Etiketler: