Umut Karavanı 'Askıda İyilik' Programı Ekranlara Geliyor!

Türkiye'ye iyilik akımı getirecek program Umut Karavanı "Askıda İyilik " sloganı ile yola çıkmaya başlıyor. 

 

Projenin ön lansmanı Edirne’de bir lavanta bahçesinde yapılırken lansmanda çocuklar  ve aileler eğlendirilip  proje hakkında bilgi verildi. Ekranların gözde TV programı haline gelecek olan program Türkiye'deki yardımlaşma ve dayanışma gücünü arttırmayı planlıyor .

 

Proje Panda yapım tarafından yapılırken, proje Gülin Akkuş tarafından yürütülüyor. Programın içeriği ve detayları hakkında kameralara röportaj veren  program sunucusu Efecin şu sözleri kullandı:  

 

"Programımız aslında bir sosyal sorumluluk projesi. Formatımızdan sizlere bahsetmek isterim. Karavanlarla çıktığımız yolculuğa Sakarya'da başlayacağız. Tüm Türkiye'yi gezip yolcuğumuzu Hatay'da sonlandıracağız. Bu yolculuğu yaparken de bölgelerdeki ihtiyaç sahibi ailelere, çocuklara ulaşıp yaralarını saracağız. Onlarla gülüp onlarla ağlıyacağız. Ellerimizle onlara yemekler yapıp tüm mahalle sakinlerine o mis kokulu Anadolu yemeklerini dağıtıp onların gülüşleriyle mutlu olacağız. Türk halkının güzel gönlünü merhametli kalbini herkese yeniden gösterip hatırlatacağız " diyerek sözlerini bitirdi