Rusya'da Cephede Askerler Ölüyor Zenginler Parti Düzenliyor!

Rusya’da zengin çocuklarının düzenlediği ve neredeyse seks partisi sınırlarında dolaşan bir eğlence gecesi kıyameti kopardı. Noel’den kısa bir süre önce düzenlenen partiye popüler kadın ve erkek şarkıcılar da katıldı. Bir rap sanatçısı kıyafet olarak sadece çoraplarıyla geldi.

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

Partiyi Rus televizyonlarından birinin eski sunucusu düzenledi ve poposuna 230 bin Euro değerinde bir mücevher bağladı. Daha da ileri gitti, gururla “Kalçalarında 23 milyon ruble taşıyan birini daha önce gördünüz mü?” dedi. Rus ordusunun Ukrayna’da batağa saplandığı bir sırada düzenlenen partide davetlilerin şeffaf, hatta çırılçıplak kıyafetlerinin, vur patlasın çal oynasın eğlenmelerinin görüntüleri halkı şoke etti. Bir Rus kadın gazeteci, “Bu ahlaksızlığın da ötesinde bir şey” diyerek isyan etti.

 

rusya da skandal askerler cephede oluyor zenginler parti duzenliyor

Fotoğraf: A. Bouleis, @RevelateursFTV, C. Madini

 

Partinin görüntüleri sosyal medyada paylaşılınca, halktan müthiş bir öfke dalgası yükseldi: “Oğullarımız cephede ölüyor, biz savaş ortamında hayatta kalmaya çalışıyoruz siz ise tıpkı veba günlerinde eğlenenler gibi rezil partiler düzenliyorsunuz…” Eğlenceye katılan ünlüler bu tepkiler üzerine özür üstüne özür dilemeye başladılar. Ama öfke selini durdurmaya yetmedi.

 

rusya da skandal askerler cephede oluyor zenginler parti duzenliyor

Fotoğraf: A. Bouleis, @RevelateursFTV, C. Madini

 

Partide yer alan kadın ve erkek şarkıcıların konserleri birbiri peşi sıra iptal edildi. Yaşıtları Ukrayna cephesinde can verirken şımarık zenginlerin ve ünlülerin bu rezaletleri galiba uzun süre Rus halkının belleğinden silinmeyecek.



Etiketler: